Jelenie Minútky

05.11.2013 14:51
Jelenie Minútky: 

 

Potrebujeme: 

 

  • Jeleniu sviečkovú, alebo karmenádlu 
  • Olej 
  • Horčica 
  • Brusnicový džem 
  • Cesnak 
  • Sójovú omáčku 
  • Čierné mleté korenie 
  • Rascu 
  • Soľ 
  • Korenie na divinu 
  • Mletú papriku 

Postup: 

 

Jelenie mäso nakrájame na plátky a vyklepeme. Vyklepané mäsko poslíme, pokoreníme, posipeme rascou, červenou paprikou a korením na divinu. Potom mäso potrieme horčicou, pokvapkáme sójovou omáčkou, pridáme troška cesnaku. Na koniec na každý plátok pridáme malú lyžičku brusnicového džemu. Mäsko takto uložíme do sklennej nádoby pokvapkáme olejom a necháme 24 hodín oddychovať. Potom prichádza to najlepššie, smaženie na panvici a degustácia. 

 

Prajeme dobrú chuť!